CNC-bérmunka

CNC bérmunka esztergálás szolgáltatás, akár nagy méretben is 1250 x 1000 mm

Egy CNC esztergagép beszerzése nagy költség, szakszerű üzemeltetése nem kis feladat, megfelelő szakember nélkül nem kivitelezhető a gép használata, éppen ezért sok esetben jobb megoldás a bérmunka megrendelése. Cégünk az ISG Uniball Kft. 30-éves fémipari múlttal rendelkezik és profi szakemberekkel, ezért a ránk bízott feladatokat maximálisan el tudjuk végezni. Sok éves CNC esztergálás tapasztalatunk garancia a megfelelő végeredményhez.

CNC szolgáltatásunkkal akár egyedi megrendelését is elkészítjük, de nagyobb mennyiségek megmunkálását is vállaljuk. Üzemünk minden feladatra felkészült. Az esztergáláshoz hozhat saját anyagot, vagy adhat számunkra megbízást a teljes folyamat elvégzésére az anyag beszerzéstől kezdve a késztermék előállításáig. Kérésére akár egy megadott címre kiszállítjuk a kész munkadarabokat.

CNC bérmunka. Miért tőlünk rendelje?

Profi szakemberek,
magas minőségű CNC szaktudás.

Takarítson meg pénzt
CNC bérmunka megrendeléssel.

Garantált minőség,
nyugodt és egyszerű ügyintézés.

CNC bérmunka olyan cégeknek, akik a jó minőséget keresik és fontosnak tartják a hosszú távú elégedett együttműködést.

CNC esztergálás munkadarab

CNC Karusszel esztergagépünk műszaki adatai:

Ez a CNC gép alkalmas turbinák, karimák, és motorházak megmunkálására alumíniumból, acélból és öntöttvasból.

– legnagyobb munkadarab átmérője 1250 mm
– a munkadarab legnagyobb magassága 1000 mm
– a munkadarab legnagyobb lehetséges súlya 3200 kg

Amennyiben ajánlatkérését emailban küldené, kérjük erre az email címre küldje meg: info@isguniball.hu 
Amennyiben telefonon érdeklődne, kérjük keresse munkatárainkat az alábbi elérhetőségek egyikén:
06-29-325-132
06-29-325-002


Ajánlatkérését a legegyszerűbben az alábbiakban küldheti el:

    A hírlevéllel a célunk, hogy könnyebben tájékoztassuk partnereinket a cég működésével kapcsolatos fontos információkról, illetve szeretnénk egy cikksorozatot indítani, mely havonta egy cikket tartalmaz.

    Bérmunka esztergálás ár:

    Az esztergálás ár meghatározását sok tényező befolyásolja. Egy db elkészítése mindig a legdrágább. Több esztergált termék rendelése egység darabra vetítve lényegesen kedvezőbb árat eredményez. Az esztergálás ár tartalmazza a CNC program írás, gépindulás díját valamit munka díjat és egyéb járulékos költségeket… Az árat befolyásolja a munkadarab nagysága, az anyag szükséglet és a megmunkálási idő. Mivel az ár sok tényezőből áll össze, ezért mindig egyedi bérmunka árat adunk ügyfeleinknek.

    Mennyi az esztergálás határideje?

    Az esztergálás határideje egyedi megállapodás kérdése, de a munka nagysága minden esetben meghatározza a gyártást (mekkora a méret, mennyiség, egyszeri megrendelés vagy folyamatos). A megrendeléseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel és az esztergálás is ennek megfelelően történik. Folyamatos megrendelés esetén a munka tervezhetővé válik, így tudjuk a legpontosabban megadni a határidőt. Minden megrendelés után ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.